01. Een kleine introductie

Wij maken van jouw website het unieke online visitekaartje van je bedrijf!

Via een website kan je een enorm grote doelgroep bereiken. Het is een plek waar zowel potentiële als vaste klanten op terecht kunnen. Daarom is het dus erg belangrijk dat jouw website volledig vertelt waarvoor jouw onderneming staat. Samen met jou zetten we bepaalde zaken in de spotlight om zo het vertrouwen te wekken van de consument.

02. Onze werkwijze

Vandaag de dag is een website net zo belangrijk (of zelfs belangrijker) als je fysieke vestiging. Je website moet het uithangbord worden van jouw onderneming. Hierbij is het erg belangrijk dat bezoekers blijven plakken en enthousiast worden van jouw producten/diensten. Daarom zien wij het als onze taak om niet alleen het visuele plaatje in orde te brengen, maar ook de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, … van je website.

Meer uitleg

Werkwijze Website op maat

Onderzoek

Voor we beginnen aan het ontwikkelen van jouw website, willen we jouw bedrijf eerst volledig leren kennen. Het is namelijk erg belangrijk dat jouw website volledig representeert waarvoor jouw bedrijf staat. We gaan ook op onderzoek naar de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt en wie jouw concurrenten zijn. Op deze manier ontdekken wij waar zij potentieel laten liggen dat jij kan gaan invullen.

Ontwerp

In de tweede fase focussen we ons op het visuele aspect van de website. We ontwikkelen moodboards, kleurpaletten, wireframes, … en denken na over het soort fotografie, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van het concept dat wij voor ogen hebben.

Development

Van zodra wij jouw ‘go’ krijgen en de nodige aanpassingen hebben doorgevoerd, is het tijd om het concept volledig uit te werken. Hierbij maken we steeds gebruik van de nieuwste technologieën en gaan we op de meest efficiënte manier te werk, waaronder het kiezen van de juiste plug-ins, mediabestanden, …

SEO

Door middel van een grondig zoekwoordonderzoek zorgen we ervoor dat jouw website hoog scoort in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Zo sta jij op dat vlak al een stapje voor op de concurrentie!

Lancering website & hosting

Wanneer jij volledig tevreden bent met het resultaat, plaatsen wij de website online en kunnen wij zorgen voor het nodige onderhoud.

Lionfield Website op maat Over ons Werkwijze

03. Lionfield

‘Website op maat’ maakt deel uit van Lionfield en is slechts één van de vele services die Lionfield aanbiedt. Neem snel eens een kijkje op de homepage van Lionfield en ontdek wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Bezoek LionfieldLionfield Arrow